Ανησυχία στον ΟΦΗ με Μάντζιο που δεν έκανε προπόνηση το πρωί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για την συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου που δεν προπονείται καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αποτέλεσμα των… “κλωτσιών” του Τσότσαλιτς στη Νέα Σμύρνη.

Ο 28χρονος επιθετικός δεν πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του ΒΑΚ αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και οι οποίες δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Στον ΟΦΗ επικρατεί μια ανησυχία για την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη αν και όπως φάνηκε σε αυτόν κόντρα στον Πανιώνιο, σημαντικό ρόλο παίζει η διάθεση του ίδιου του Βαγγέλη Μάντζιου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μάντζιος ξεπέρασε το τράβηγμα που υπέστη παραμονές του αγώνα με τον Πανιώνιο όμως οι κλωτσιές που δέχτηκε στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης είχαν ως αποτέλεσμα να επανέλθουν οι ενοχλήσεις.

Όσον αφορά τους Παπουλή, Σουμπίνιο δεν προπονήθηκαν ούτε εκείνοι ωστόσο το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ θα έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση τους μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook