Οι πρώτες σκέψεις του Σίμου για το ματς με την Λαμία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο τεχνικός του ΟΦΗ φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του και όλα δείχνουν ότι ο Αντίλ Ναμπί θα είναι στο αρχικό σχήμα όπως και ο Χουάν Νέιρα.

Ξεκινάμε πάντα από τα βασικά: Για το παιχνίδι της Κυριακής θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Δημήτρη Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, εκείνη του Κοροβέση στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς και αυτές των Κουτρουμπή, Γιαννούλη που θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο όπως είναι σίγουροι οι Σεμέντο, Τσιλιανίδης και Φιγκεϊρέντο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας του ΟΦΗ την Τετάρτη φάνηκε πως η θέση είναι “ανοικτή” με τον Μπράουν να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Μαρινάκη. Ο Γερμανός χρησιμοποιήθηκε στην δεξιά πλευρά μαζί με τον Κοσμά Τσιλιανίδη ενώ αντιθέτως ο Μαρινάκης είχε “παρτενέρ” του τον Ρικάρντο Βαζ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή θεωρείται σίγουρος ο Μιγκέλ Μεγιάδο όπως και ο Αντίλ Ναμπί καθώς οι δυο τους αγωνίστηκαν στην ίδια ομάδα και είχαν ως τρίτο παρτενέρ τον Βαγιέμπα Σακόρ που ωστόσο δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αυτό σημαίνει πως θα είναι, σύντομα, στην διάθεση του Σίμου. Με την άλλη ομάδα αγωνίστηκε ο Χουάν Νέιρα που έδειξε πανέτοιμος βγάζοντας όλο το προπονητικό δίτερμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook