Mέσα Μάντζιος και Σουμπίνιο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλο για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη τέθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Σουμπίνιο.

Μετά τους Ζορμπά και Παπουλή ήρθε η σειρά των Μάντζιο και Σουμπίνιο να ακολουθήσουν το σημερινό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, ικανοποιόντας ιδιαίτερα τον Νίκο Αναστόπουλο.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής  με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ και αρχικά τους ενημέρωσε για τον τακτική που θέλει να ακολουθούν στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε στους παίκτες πως το παιχνίδι με τον Άρη είναι το πιο δύσκολο που θα δώσει η ομάδα μέχρι σήμερα και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και να έχουν υπομονή.

Στην συνέχεια της προπόνησης ο Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του  δύο ομαδες και είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας να εφαρμόζει στη πράξη ότι είχε ζητήσει νωρίτερα.

Καμπάνταης και Παπουλής έδειξαν ιδιαίτερα κινητικοί και ήταν και οι σκόρερ αυτού του οικογενειακού διτέρματος.

Ατομική προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Μανόλη Πλουμάκη έκαναν οι Μπούρμπος και Πίτσος. Οι δύο παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης  και έτρεξαν διαδρομές διαφόρων αποστάσεων επί 45 λεπτά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook