Η καρδιά του Μονιάκη είναι “ασπρόμαυρη”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Μανώλης Μονιάκης να έφυγε από τον ΟΦΗ όμως συνεχίζει να αγαπάει την ομάδα και εμπράκτως μάλιστα. Το gentikoule.gr αποκαλύπτει το γιατί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gentikoule.gr, ο πρώην παίκτης της Κρητικής ομάδας και νυν της Κέρκυρας χάρισε στον ΟΦΗ 10.000(!) ευρώ, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο προχωρώντας σε μια πράξη που δείχνει την μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογο που τον καθιέρωσε και τον ανέδειξε.

Οι ανθρώποι του ΟΦΗ επικοινώνησαν με τον 23χρονο αριστερό μπακ αφού και ο ίδιος βρίσκεται μέσα στον “φάκελο αδειοδότησης” του συλλόγου. Ο Μανώλης Μονιάκης έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στον αγαπημένο του ΟΦΗ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ενέργεια που δεν κάνει συχνά την εμφάνιση της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για αυτόν τον λόγο χάρισε στην ομάδα 10.000 ευρώ, χρήματα που του οφείλονταν από το προηγούμενο συμβόλαιο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2010. Παράλληλα ο ίδιος έχει υπογράψει το έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι ο ΟΦΗ δεν του οφείλει χρήματα.

Εξάλλου, ο Μανώλης Μονιάκης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΟΦΗ με το τατουάζ που βρίσκεται στο αριστερό του πόδι να υποδηλώνει τα συναισθήματα του για τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook