Ρόβας: “Ο ΟΦΗ έχει κάτι το ιδιαίτερο”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο Βασίλης Ρόβας φιλοξενούμενος στον Athletic Radio 104,2 μίλησε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου ενώ παράλληλα τόνισε πως τα οικονομικά προβλήματα είναι ένα δύσκολο κομμάτι για την ομάδα, ωστόσο αυτά ξεπερνιούνται χάρις το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Ρόβας στον Αthletic Radio 104,2

Για την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Άρη…

Από θέμα προπόνησης πάμε καλά. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και πάμε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη. Το τεχνικό τιμ και η διοίκηση έχουν φροντίσει αυτή η οικογένεια που υπήρχε και πέρσι να την κρατήσουν και  φέτος και αυτό είναι και το μυστικό του φετινού ΟΦΗ. 

Για τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα…

Σίγουρα όλες οι συνθήκες δεν περνάνε απαρατήρητες. Όταν όμως σφυρίζει ο διαιτητής τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε να υπηρετούμε την φανέλα που φοράμε και τον κόσμο που έρχεται να μας δει.  Είναι ένα δύσκολο το κομμάτι το διοικητικό και πιστεύω πως και αυτοί κάνουν ότι μπορούνε για να μένουμε ανεπηρέαστοι. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το κλίμα που υπάρχει. Όπως κοιτάμε εμείς να κάνουμε σωστά την δουλειά μας αυτό κοιτάει να κάνει και η διοίκηση. Υπάρχουν πάντως κάποια πράγματα που δεν είναι κατανοητά. Εντάξει να μην τα βρεις με τον Σουλεάπ αλλά να μην τα βρίσκεις και με τους συντοπίτες σου. Αναφέρομαι στην περίπτωση Βατσινά.

 Για το ΟΦΗ-Άρης…

Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξουμε ψυχή, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη. Αν το Γεντί Κουλέ είναι φρούριο, όπως είχα πει σε συνέντευξη μου και το καλοκαίρι δεν θα  είναι εύκολο να περάσει καμία ομάδα από την έδρα μας.  Αν συμβαίνει αυτό η ομάδα  θα κρατηθεί  εύκολα στην κατηγορία και στην συνέχεια θα μπορεί να κοιτάξει το κάτι παραπάνω.  Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει την ποιότητα από κάθε ποδοσφαιριστή και την ψυχολογία και σε αυτό το κομμάτι έχει μεγάλο μερίδιο και ο προπονητής. Υπάρχει άριστη συνεργασία και επικοινωνία και αυτό είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Την ομάδα δεν την φοβάμαι και αν λυθεί και το οικονομικό δεν έχει να φοβάται τίποτα. Κάτι υπάρχει σε αυτή την ομάδα, κάτι ιδιαίτερο.

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής…

Είναι στα μέτρα μας το παιχνίδι γιατί είναι σχεδόν ίδιο με την ΑΕΚ. Προσφέρεται για ποδόσφαιρο  και με καθαρό μυαλό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να μπουμε όπως με την ΑΕΚ, θα είναι ένα παιχνίδι που θα βρούμε χώρους και πρέπει να κάνουμε γκολ τις φάσεις μας γιατί ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα.

Για τον ίδιο…

Πέρσι είχα ένα τραυματισμό θρίλερ. Ξεκίνησα με τον Ατρόμητο, είχα μια καλή παρουσία και αισθάνθηκα δικαιωμένος γιατί ο κόσμος με χειροκρότησε στην αλλαγή μου. Η συνέχεια δεν ήταν τόσο ανάλογη για εμένα. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Εγώ προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό. Σε πέντε παιχνίδια που έπαιξε σαν αλλαγή πιστεύωπως τον έδειξα. Είναι δύσκολο και για έναν ποδοσφαιριστή να μπαίνει αλλαγή και να ανταπεξέρχεται στις συνθήκες του αγώνα . Είμαι ευχαριστημένος από τον ευατό μου. Το καλό είναι πως η ομάδα πάει καλά. Εγώ θέλω να παίζω αλλά αν ο προπονητής μου κρίνει το αντίθετο το σέβομαι απόλυτα.