Στον “αέρα” ο σχεδιασμός του ΟΦΗ λόγω κορονοϊού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν έτοιμος να κλείνει συμφωνίες για την επόμενη σεζόν όμως τα πάντα σταματούν λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Ως γνωστόν ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Γιάννης Σαμαράς βρισκόταν στο εξωτερικό επί τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα σε Βέλγιο, Αγγλία, Ολλανδία και Γερμανία παρακολουθώντας από κοντά τόσο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ, όσο και αθλητικά κέντρα όπου θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Πλέον, όλα είναι στον “αέρα” καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία συμφωνία, παρότι ήταν έτοιμοι να κλείσουν τόσο το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα βρισκόταν η ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι! Η πανδημία έχει παραλύσει τα πάντα σε ολόκληρη την Ευρώπη έχοντας επηρεάσει βέβαια και το ποδόσφαιρο. Πλέον, ο προγραμματισμός του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν είναι στον “αέρα” και πλέον όλοι τηρούν στάση αναμονής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και στο εξής.

Με την αναβολή των πλέι οφ, πάει πίσω ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν αφού δεν γνωρίζει κανένας πότε θα φτάσουμε στην λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και το πως θα ολοκληρωθεί.