Αυγενάκης: «Δεν θα μείνουν ξεκρέμαστα τα σωματεία και οι Ομοσπονδίες»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Λευτέρης Αυγενάκης παραχώρησε συνέντευξη για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στην υπαγωγή ομάδων και Ομοσπονδιών στα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είπε σχετικά σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98.9»: «Οι Ομοσπονδίες και τα αθλητικά σωματεία δεν θα μείνουν ξεκρέμαστα, καθώς υπάρχει η σχετική μέριμνα από μέρους των αρμοδίων Υπουργών για να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης. Μένει να το συνυπολογίσουν, να το συνεκτιμήσουν οι συνάδελφοι και να τα συμπεριλάβουν τώρα ή λίγο πιο μετά».

Όσον αφορά την επιστολή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αθλητική οικογένεια, που και αυτή πλήττεται οικονομικά από τον κορονοϊό, σχολίασε: «Βήμα – βήμα εξετάζονται όλα τα αιτήματα από το οικονομικό επιτελείο, καθώς κάθε αποδοχή για οικονομική ενίσχυση σημαίνει κόστος, επιβάρυνση στο ήδη βεβαρυμένο ταμείο του ελληνικού κράτους. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο Πρωθυπουργός και τα μέλη του κυβερνητικού επιτελείου έχουν δείξει πως σημασία γι’ αυτούς δεν έχουν οι αριθμοί αλλά οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι και η υγεία τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook