Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η προετοιμασία της ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ και με τον Νίκο Αναστόπουλο να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος σε ασκήσεις τακτικής. Ο τεχνικός του ΟΦΗ χώρισε τους παίκτες σε γκρουπ  με τους παίκτες να παίζουν δίτερμα με περιοριστικούς όρους και σε μικρό χώρο, όπου στόχος ήταν η συνεχής κίνηση και οι λίγες επαφές με την μπάλα. Ο Ν. Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση ακόμα στις στημένες φάσεις.

Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης για την τεχνική ηγεσία είναι η επιστροφή του Σόουζα στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος αμυντικός ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και έδειξε ότι ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αν και κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη φαίνεται να προορίζεται σε δύο αλλαγές σχετικά με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης–Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, με τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Μποντόρ και Βερόν με τον Ζόρτι Λόπεζ να φαίνεται να μένει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος στο  αριστερο άκρο ο Σίσιτς, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Χόρχε Λόπεζ και Παπουλή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook