H προσοχή στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η λέξη ήττα είναι άγνωστη για τον ΟΦΗ εδώ και πέντε αγωνιστικές και στον ΟΦΗ στοχεύουν όχι μόνο αυτό να διατηρηθεί αλλά και η ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη, ένα αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή καθώς “διψάει” για βαθμούς. Ο ΟΦΗ αναμένεται για ένα ακόμα παιχνίδι να έχει την στήριξη του κόσμου του και με τον 12ο παίκτη της ομάδας παρών όπως το συνηθίζει να φτάσει σε μία ακόμα νίκη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χαρακτηρίζει το παιχνίδι με τον Αρη ως «το πιο δύσκολο που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα» και έχει προετοιμάσει τους παίκτες  του για «μάχη».

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 στο ΒΑΚ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τον Άρη φαίνεται να προορίζεται σε δύο αλλαγές σχετικά με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης–Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, με τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Μποντόρ και Βερόν με τον Ζόρτι Λόπεζ να φαίνεται να μένει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος στο  αριστερο άκρο ο Σίσιτς, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Χόρχε Λόπεζ και Παπουλή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook