ΟΦΗ: Μπήκε στο επίδομα των 800 ευρώ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το αίτημα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για υπαγωγή αθλητών και συλλόγων στο έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ, το ίδιο συνέβη και με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι ανακοινώσεις των έκτακτων οικονομικών μέτρων από πλευράς κυβέρνησης θα φέρουν έκτακτο επίδομα 800 ευρώ σε εκατομμύρια εργαζομένους και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και εργαζόμενοι σε δεκάδες Ανώνυμες Εταιρίες. Συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Μετά την σημερινή εξέλιξη, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπάλληλους της πως εντάσσετα η εταιρία στο ΚΑΔ και ως εκ τούτου εκείνοι θα πρέπει να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να λάβουν το ποσό των 800 ευρώ από το κράτος, όπως προβλέπεται.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει στον ΟΦΗ οποιοδήποτε μισθολογικό πρόβλημα από την πλευρά της ΠΑΕ, ούτε πρόκειται να γίνει πάγωμα μισθών και συμβολαίων. Άλλωστε, ο ΟΦΗ δεν είναι η πρώτη ΠΑΕ που εφαρμόζει το ίδιο μέτρο καθώς προηγήθηκαν τις προηγούμενες και άλλες ανώνυμες εταιρείες που έχουν ενημερώσει τους υπαλλήλους τους πως θα υπάρξει αναστολή των συμβάσεων προκειμένου να επωφεληθούν από το έκτακτο επίδομα.

Επιπλέον, θα πρέπει να επαναλάβουμε πως στο συγκεκριμένο… μέτρο μπήκαν από το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει πως θα λάβουν το επίδομα (αντί του μισθού τους).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook