“Ανοικτό” θέμα το «ψαλίδι» στη μισθοδοσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ δεν πάρθηκε απόφαση για περικοπές στους μισθούς παικτών και προπονητών.

Οι περικοπές στους μισθούς των ποδοσφαιριστών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού αποτελούν τεράστιο ζήτημα για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Όπως είναι φυσικό, το θέμα απασχολεί ήδη και τις Ελληνικές ομάδες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από ΠΑΕ για «ψαλίδι» στη μισθοδοσία. Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (2/4) το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε την παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου, όταν και θα συζητηθεί εκ νέου τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, στη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, που κράτησε δύο ώρες, δεν πάρθηκε απόφαση για περικοπές στους μισθούς παικτών και προπονητών. Ένα σενάριο αναφέρει πως θα συζητηθεί η προοπτική περικοπών στα συμβόλαια για όσο διαρκέσει το «λουκέτο» στα Ελληνικά γήπεδα, ενώ κυκλοφορεί και το ενδεχόμενο για πρόταση-βόμβα κουρέματος ύψους 70%!

Κουβέντα αναμένεται να γίνει και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς ενδιαφέρον έχει η στάση που θα κρατήσουν τόσο η NOVA όσο και η ΕΡΤ.

Όπως και να έχει, το ποδόσφαιρο μετά την πανδημία του νέου κορωνοϊού αναμένεται πολύ διαφορετικό τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook