«Θα μιλήσω για ποδόσφαιρο, όταν κερδίσουμε την μάχη της ζωής μας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τάκη Φύσσα, ο οποίος όμως δεν θέλησε να μιλήσει για ποδόσφαιρο. Λογικό…

Ο Τάκης Φύσσας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «A Bola» και, παρά την… απόπειρα των Πορτογάλων συναδέλφων, δεν θέλησε να μιλήσει για ποδόσφαιρο, ελέω της τραγωδίας που βιώνει ο πλανήτης με τον κορονοϊό.

«Θα το κάνω αργότερα, όταν όλα αυτό θα έχει περάσει, τότε ναι, θα το κάνω με ευχαρίστηση. Θέλω τα λεγόμενά μου να αναφέρονται μόνο στις στιγμές που ζούμε, θα μιλήσω για ποδόσφαιρο όταν θα νικήσουμε στον αγώνα της ζωής μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη, ο Φύσσας αρκέστηκε να πει ότι «ξέρω πως κάνουν καλή δουλειά και τους σέβομαι πολύ», ενώ για την θητεία του στην Μπενφίκα, επισήμανε ότι «μου αρέσει πολύ η Πορτογαλία, είμαι φίλαθλος της Μπενφίκα, αλλά ξέρω ότι και οι Πορτογάλοι, όπως και οι Έλληνες, είναι πολύ στενοχωρημένοι και γι’ αυτό έχουν τον σεβασμό μου. Τους εύχομαι υγεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook