O Jogo: “Ο Μαρτίνς θέλει τον Σεμέντο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκτενές ρεπορτάζ δημοσιεύει η γνωστή εφημερίδα της Πορτογαλίας O Jogo που αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λισάντρο Σεμέντο.

Στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λισάντρο Σεμέντο αναφέρεται η O Jogo που τονίζει πως “ο Σεμέντο ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος και μπορεί να αποτελέσει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός εξετάζει μεταγραφικά και μπορεί να αποτελέσει παίκτη του τη νέα χρονιά και είναι Πορτογάλος όπως Πορτογάλος είναι ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και οι Ρούμπεν Σεμέντο, Καφού και Ζοσέ Σα. Το όνομα του είναι Λισάντρο Σεμέντο, είναι εξτρέμ και παίζει στον ΟΦΗ δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ. 

Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στο βιογραφικό του Λισάντρο Σεμέντο και στην φετινή του παρουσία με την φανέλα του ΟΦΗ: “Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να σκέφτεται τον Σεμέντο μετά την μεταγραφή του Ποντένσε στην Γουλβς. Τότε ο Σεμέντο ήταν στο πικ του με τον ΟΦΗ και ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος από τους προπονητές και τους αρχηγούς όλων των ομάδων. Είναι γρήγορος και απρόβλεπτος, ο 23χρονος εξτρέμ έχει πετύχει 7 γκολ και έχει 5 ασίστ αυτήν την χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook