Με 21 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Χωρίς πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει στην αποστολή 21 παίκτες

O τεχνικός του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι επέλεξε τους παρακάτω παίκτες:
Βεζυρίδης, Κάρολ, Ρόβας, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Κατάϊ, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Σόουζα, Σίσιτς.

 

Ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τον Άρη φαίνεται να προορίζεται σε δύο αλλαγές σχετικά με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης–Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, με τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Μποντόρ και Βερόν με τον Ζόρτι Λόπεζ να φαίνεται να μένει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος στο  αριστερο άκρο ο Σίσιτς, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Χόρχε Λόπεζ και Παπουλή.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook