Βογιατζάκης για Σεμέντο: “Μπορεί να έρθει ομάδα στον ΟΦΗ και να μας πληρώσει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε με την Λίλα Κουντουριώτη μέσα από το Instagram Live του Νovasports.gr και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για αρκετά ζητήματα του club.

Aναλυτικά όσα είπε: 

Για τις μεταγραφές αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα από το προηγούμενο καλοκαίρι, ασχολούμαστε με το scouting, ανακοινώσαμε τον Ουές. Έχουν προχωρήσει κι άλλες συζητήσεις έστω κι αν ο κορωνοϊός τα χει βάλει πίσω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσουν τα συμβόλαια. Όλα έχουν παγώσει λόγω του ιού. Ήταν ψύχραιμη η τοποθέτηση του Ηλία Πουρσανίδη, χαίρομαι που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν προτάσεις. Μένει όλος ο κόσμος στον αέρα, χορηγοί, ποδοσφαιριστές υπάλληλοι, πρέπει να περιμένουμε. Η θέση του ΟΦΗ είναι να γίνει η ομάδα εργασίας ώστε να συζητηθούν αυτά τα φλέγοντα ζητήματα. Πρέπει τέλος Απριλίου να υπάρχουν επιλογές, να είμαστε έτοιμοι. Εμείς θέλουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Για όλους είναι καλό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ εδώ και 1,5-2 χρόνια εξετάζει το καλό του ποδοσφαίρου. Δε θα παρεκκλίνουμε.

Για τον προπονητή Γιώργο Σίμο:

«Έχει αφήσει μούσια, μαλλιά, είναι από τους ανθρώπους που μου έχουν λείψει, χαίρεσαι να τον ζεις στην καθημερινότητα του. Χαίρομαι να συνεργαζόμαστε».

Για τις σχέσεις του με τους παίκτες:

«Γνωρίζομαι καλά με τον Κουτρουμπή , αλλά δε θέλω να πω σε ποιον έχω αδυναμία. Σε όλους έχω και τους το δείχνω. Ο Γιαννούλης είναι αυτός που με πειράζει περισσότερο. Ο Τσιλιανίδης είναι σοβαρός, δε μου κάνει πλάκα. Με τον Νάστο έχω καλή και ιδιαίτερη σχέση, γιατί με χαροποιούν αυτά που κάνει και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το Γεντί Κουλέ:

«Μπήκαν χρήματα πέρυσι και θα μπουν και φέτος, να φτιάξουμε το φωτισμό, τα αποδυτήρια. Να δούμε τι θα γίνει και με τις θέσεις της Ευρώπης, τι θα πει η ΟΥΕΦΑ. Αν δεν πάρουμε άδεια από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία υπάρχει και το Pαγκρήτιο, αλλά η επιλογή μας είναι το Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Η σχέση της ΠΑΕ με τους Αρμένιους(για το θέμα του νεκροταφείου πίσω από το γήπεδο) είναι άριστη

Για τις τιμές των διαρκείας:

«Είναι απόφαση της ομάδας και θα παρθεί το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος με το ΔΣ θα αποφασίσουν. Έχουν γίνει σκέψεις, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο, γιατί πρέπει να δούμε τι γίνεται και με την Ευρώπη».

Για τον Σεμέντο:

«Είναι δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ, ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για το αν θα μείνει. Αν δώσουμε τα χρήματα ο Σεμέντο μένει. Μπορεί να έρθει ομάδα στον ΟΦΗ και να πληρώσει. Πολλές ομάδες παίζουν για τον Σεμέντο, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός».

Για το λεωφορείο της ομάδας:

«Θα αλλάξει το λεωφορείο μας, δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος μπορεί του χρόνου. Θα αλλάξει και το όχημα και εξωτερικά».

Για τον Μεγιάδο:

«Ίδια περίπτωση με Σεμέντο και πάλι έχει πρώτο λόγο ο ΟΦΗ. Θα το πούμε στο τέλος της σαιζόν όμως. Οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν όταν πρέπει».

Για το πρότζεκτ του ΟΦΗ:

«Προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα με δεδομένη και τη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Έχουμε υπομονή, είναι καλοδεχούμενα τα αποτελέσματα στο γήπεδο, αλλά έχουμε και στόχους εκτός γηπέδου».