Τσιλιανίδης: “Ανυπομονώ για το πρώτο ματς των Play Off – Να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι τα καταφέραμε “

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση, όπως είπε στην Λίλα Κουντουριώτη μέσα από το Instagram Live του Νovasports.gr.

Αναλυτικά:

«Παράξενη είναι η κατάσταση, πρωτόγνωρη, το αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία, προπονήσεις, βόλτα με το σκύλο και μένουμε σπίτι. Ζω για το ποδόσφαιρο, μου έχει λείψει πολύ. Λόγω των μέτρων δεν μπορώ να ακουμπήσω και μπάλα στο γήπεδο και μου λείπει η ρουτίνα η ποδοσφαιρική. Μας ενοχλούσαν πράγματα ασήμαντα, που τώρα μου λείπουν. Αποδυτήρια, πλάκες οι συμπαίκτες».

Για την εθνική ομάδα και πιθανή πρόσκληση:

«Θέλω να εκπληρώσω το όνειρό μου, ήλπιζα φέτος, αλλά καταστράφηκε όλος ο πλανήτης. Μακάρι να το καταφέρω».

Για την επιστροφή:

Θα είναι δύσκολη η επιστροφή. Είναι δύσκολο να διακόπτεις και να πρέπει να ξαναβρείς ρυθμό. Χρειάζεται προετοιμασία για να επανέλθουμε».

Για την εθελοντική αιμοδοσία που συμμετείχε:

«Δεν το κάνω συχνά γιατί δεν μπορείς να δίνεις κατά τη διάρκεια της σαιζόν, αλλά τώρα άρπαξα την ευκαιρία και με κάνει χαρούμενο. Θα πρέπει όλοι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία»

Για τα πλέι οφ:

«Έχω ανυπομονησία να ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας, θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι καταφέραμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Είμαστε δυνατοί και τα καταφέραμε. Θα μας βρει με ηρεμία και όρεξη για δουλειά όπως το είχαμε αφήσει».