Αναστόπουλος: “Μπράβο στα παιδιά γιατί προσπαθήσανε παρά τις αντιξοότητες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην φάση του πέναλτι στην οποία ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει και να είχε μείνει και με 9 παίκτες ο  Άρης στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια παρά τις αντιξοότητες που συνάντησαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

“Είχα τονίσει την περασμένη εβδομάδα πως ο Άρης παρά τα κακά αποτελέσματα δεν παύει να είναι Άρης. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού είναι  η φάση του πέναλτι που αντί να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσουμε, στην επόμενη φάση σχεδόν  μένουμε με 9. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, κυρίως του 2 ημιχρόνου, γιατί παρά τις αντιξοότητες. Προσπαθήσαμε,  πιέσαμε και  είχαμε και πέναλτι που δεν μας δόθηκαν.  Υπάρχει και μια άλλη φάση στο χέρι του ΦατΊ που πρέπει να το δούμε. Το πιο δυσάρεστο για μας, είναι πως θα παρουσιαστούμε στο επόμενο ματς με δυο σημαντικές ελλείψεις. Αυτό μας στεναχωρεί. Αν δεν παίζαμε καλά θα το λέγαμε πρώτοι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλοί και είχαμε και φάσεις για γκολ όμως δεν έχει σημασία αυτό αλλά το ότι δεν πήραμε ούτε το βαθμό, τον οποίο όχι μόνο μας άξιζε, αλλά και τον δικαιούμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι.”

Ερωτηθείς για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:

“Στα πρώτο 15λεπτο θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Αν ειχαμε το γκολ ίσως να βλέπαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ο γνωστός ΟΦΗ. Στο 2ο πιέσαμε πολύ και δεν θυμάμαι να έχει πιάσει την μπάλα ο Κάρολ. Δεν είχε φάσεις ο Άρης εκτός από το γκολ και μια φάση του Καστίγιο.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook