Το Challenge του ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές και τα συλλεκτικά T-shirts

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κάνει την διαφορά και ζητάει από τον κόσμο του να αναφέρει τους πέντε ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου, που τους έκαναν να αγαπήσουν το ποδόσφαρο!

Όλοι μας έχουμε αγαπήσει το ποδόσφαιρο και είναι αφορμή ποδοσφαιριστές που μας εμπνέουν. Έτσι λοιπόν ο ΟΦΗ έβαλε το δικό του challenge με την ιστορία της ομάδας, βάζοντας έτσι τον κόσμο να ψηφίσει τους 5 ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα όποιος κάνει το Challenge θα μπει και στην διαδικασία της κλήρωσης για πέντε (5) συλλεκτικά T-shirts για την συμμετοχή της ομάδας  στα playoffs της Super League.

Δείτε παρακάτω τους τρόπους που μπορείτε να πείτε την άποψη σας για το Challenge…

Αυτό είναι το δικό μας Challenge! Κάντε μια ανάρτηση στον προσωπικό σας λογαριασμό στo Facebook, με τα ονόματά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που σας έκαναν να αγαπήσετε το ποδόσφαιρο (αν θέλετε βάλτε και τις φωτογραφίες τους) και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε, έπειτα από κλήρωση, ένα από τα πέντε (5) συλλεκτικά T-shirts για την συμμετοχή της ομάδας μας στα playoffs της Super League.

‘Οροι συμμετοχής:

1. Κάντε LIKE στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Facebook (OFI Crete F.C.)

2. Προσκαλέστε στο Challenge με tag τουλάχιστον δύο (2) φίλους σας και οπωσδήποτε tag τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

3. Η ανάρτηση πρέπει να γίνει στον προσωπικό σας λογαριασμό. Όχι ως σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση.

* Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα (13/4) και θα συμμετέχουν όλοι όσοι κάνουν ανάρτηση με τις παραπάνω προϋποθέσεις. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Μ. Τρίτη (14\4).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook