Στην Αθήνα μεταφέρεται το “παιχνίδι” της αδειοδότησης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αθήνα μεταφέρεται το “παιχνίδι” της αδειοδότησης καθώς ήδη τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ μεταβαίνουν στην Αθήνα όπου και θα εξεταστεί το πρωί της Πέμπτης ο φάκελος του ΟΦΗ.

Οι νομικοί σύμβουλοι της ομάδας, τόσο στην Αθήνα όσο και το Ηράκλειο συνεχίζουν τις επαφές τους με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και οι οποίοι αποτελούν και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά, στις τάξεις της Κρητικής ομάδας τηρούν “σιγή ιχθύος” και δεν επιθυμούν να μπουν σε λεπτομέρειες για τις επαφές που κάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και παράλληλα δεν θέλουν να εξωτερικεύσουν τις εκτιμήσεις τους για το τελικό αποτέλεσμα της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ.

“Έκλεισαν” οι περιπτώσεις Μάουρερ – Γκέρμπερ
Δύο από τις περιπτώσεις που ήταν ανοικτές για τον ΟΦΗ και οι οποίες αποτελούσαν έναν μεγάλο “βραχνά” για την ομάδα ήταν αυτές των Φαμπιάν Γκέρμπερ και Ραΐνερ Μάουρερ. Ωστόσο και οι δυο τους δεν εξέφρασαν καμία αντίρρηση και έκαναν πράξη την δέσμευση τους στέλνοντας υπογεγραμμένα τα έγγραφα που είχαν λάβει από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του ΟΦΗ, πρέπει να αναφέρουμε ότι όπως αναμενόταν – υπέγραψαν όλοι τα απαραίτητα, για την αδειοδότηση, έγγραφα κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.