Στις 11.30 ξεκινάει η “μάχη” του ΟΦΗ στην ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις 11.30 (live gentikoule.gr) ξεκινάει στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο του Γουδί η μεγαλύτερη μάχη που πρόκειται να δώσει ο ΟΦΗ καθώς θα εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας από την επιτροπή αδειοδότησης.

Ήδη, ο φάκελος έχει σταλεί στην ομοσπονδία έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενώ οι εκπρόσωποι της ομάδας θα έχουν μαζί τους και στην διάθεση τους όσα επιπρόσθετα στοιχεία χρειάζεται να βρίσκονται στον φάκελο του ΟΦΗ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Μαχλάς δεν θα δώσει το παρόν αφού τελικά κάτι τέτοιο δεν κρίνεται αναγκαίο ενώ παρόντες θα είναι στελέχη του λογιστηρίου της ΠΑΕ ΟΦΗ όπως και η νομική υπηρεσία του συλλόγου που ήδη δουλεύει πυρετωδώς σε Ηράκλειο και Αθήνα.

Όσον αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο φάκελος του ΟΦΗ δεν αποκλείεται να απορριφθεί πρωτόδικα ωστόσο υπάρχει δικαίωμα κατάθεσης έφεσης όπου και εκεί (στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων) αναμένεται να δοθεί η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ.

To gentikoule.gr θα βρίσκεται το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το κλίμα που θα επικρατεί εκεί αλλά και τι ακριβώς θα συμβεί στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook