Βάντερσον: «Να είμαστε έτοιμοι αν ξεκινήσουν τα πλέι άουτ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βάντερσον τόνισε στην ΕΡΤ πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι σημαντικό ώστε η ομάδα να δέσει και πάλι για να είναι απόλυτα έτοιμη σε περίπτωση που τα πλέι άουτ διεξαχθούν κανονικά, ενώ πρόσθεσε πως θα ήταν φανταστικό αν έκλεινε την καριέρα του στην Ελλάδα, όπου νιώθει σαν το σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάντερσον:

Για το διάστημα της καραντίνας στο σπίτι: «Εντάξει δεν ήταν εύκολο αλλά προσπαθούσαμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλά παίζοντας με τα παιδιά μας».

Για τις προπονήσεις: «Προπονούμασταν από το σπίτι. Έχουμε το ατομικό πρόγραμμα που μας έδωσε η ομάδα. Βγαίναμε έξω μόνο για τρέξιμο, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνούσαμε εδώ, μέσα στο σπίτι».

Για το αν είναι έτοιμος και για Μαραθώνιο: «Ναι (σ.σ γέλια). Για Μαραθώνιο είμαστε τέλεια»!

Για το αν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή: «Εντάξει βαθμολογικά είμαστε σε καλή θέση, είμαστε κοντά στην παραμονή αλλά η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

Πώς θα είναι η επιστροφή μετά την καραντίνα: «Το θέμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να δούμε πως θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί πάλι. Ήταν μεγάλη η αποχή αλλά πρέπει να είμαστε όλοι να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να είμαστε έτοιμοι για να δούμε αν θα ξεκινήσουμε τελικά η όχι τα play out».

Για το τι τον κρατάει στην Ελλάδα: «Το πρώτο είναι η ευκαιρία να παίζω εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν το σπίτι μου. Ο κόσμος, η χώρα, η φιλοσοφία, είμαστε σαν αδέρφια».

Αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τη Λαμία: «Είμαι 8 χρόνια στην χώρα, ελπίζω να γίνουν και περισσότερα και μετά από χρόνια θα ήταν φανταστικό να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Θα το ήθελα πολύ»!

Για την Βραζιλία: «Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Βραζιλία. Έχει πολλά κρούσματα και πιστεύω θα γίνουν και περισσότερα. Είναι δύσκολα και θέλει προσοχή από όλους».