Νέο «κρύο ντους» δοκίμασαν οι σύλλογοι της Serie A

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βιτσένζο Σπανταφόρα μίλησε για την επανέναρξη της Serie A και ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή στη δράση αργεί ακόμα λόγω του κορωνοϊού.

Νέο «κρύο ντους» δοκίμασαν οι σύλλογοι της Serie A από τον Ιταλό υπουργό Αθλητισμού, Βιτσένζο Σπανταφόρα, αφού λίγο μετά τις ανακοινώσεις τους για άνοιγμα των προπονητικών κέντρων, ήρθε να τους υπενθυμίσει μέσω facebook ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ακόμα πολύ μακριά.

Από χθες το απόγευμα ο ένας μετά τον άλλο Iταλικό σύλλογοι ανακοίνωνε το άνοιγμα του κέντρου προπόνησής τους. Μετά τη Ρόμα, Πάρμα, Μπολόνια, Σασουόλο και η Ίντερ επέτρεψε στους παίκτες της πρώτης ομάδας, εάν το επιθυμούσαν, να επωφεληθούν για να συνεχίσουν τη φυσική τους δραστηριότητα την επόμενη εβδομάδα.

«Διαβάζω περίεργα πράγματα εδώ και εκεί, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει από ό, τι έχω πει πάντα για το ποδόσφαιρο: η προπόνηση των ομάδων δεν θα συνεχιστεί πριν από τις 18 Μαΐου και πραγματικά δεν μιλάμε για επανέναρξη του Πρωταθλήματος για τώρα», έγραψε σε ένα σύντομο μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Λυπάμαι τώρα, αλλά θα επιστρέψω για να φροντίσω όλα τα άλλα αθλητικά και αθλητικά κέντρα (βάρη, αίθουσες χορού, πισίνες κλπ.) που πρέπει να ανοίξουν ξανά το συντομότερο δυνατό».

Ωστόσο, οι σύλλογοι είδαν χθες φως ελπίδας για επανέναρξη της Serie A, όταν η κυβέρνηση επέτρεψε την ατομική προπόνηση για όλα τα αθλήματα από σήμερα συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου.