Όταν βρεθεί το εμβόλιο θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα στην Ολλανδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ανακοίνωσε τα πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν και πάλι τα ομαδικά αθλήματα, αλλά χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα γίνεται στην Ολλανδία, όπως και στις περισσότερες χώρε της Ευρώπης που δέχτηκαν το πλήγμα του κορονοϊού.

Κομμάτι της χαλάρωσης των μέτρων αφορά φυσικά και τον Αθλητισμό, καθώς όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού της χώρας, Ούγκο ντε Γιόνγκ, τα ομαδικά αθλήματα θα ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα, αφού σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, αυτό θα συμβεί μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο για την καταπολέμηση του κορονοϊού και όχι νωρίτερα.

Αν αυτό ισχύσει, λαμβάνοντας υπόψη την πρόοδο που έχει γίνει πάνω στο ζήτημα του εμβολίου, αλλά και το πόσο σοβαρά έχουν πάρει στην Ολλανδία το συγκεκριμένο θέμα -θυμίζουμε ότι ήταν η πρώτη χώρα που διέκοψε οριστικά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου- τότε δεν είναι απίθανο ολόκληρη η επόμενη σεζόν (2020-21) να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.