Ο Σεμέντο, ο ΟΦΗ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν δεδομένο πως οι σειρήνες γύρω από το όνομα του 24χρονου εξτρέμ θα ηχούσαν σύντομα. Όμως, πόσο αληθεύουν;

Ο 24χρονος εξτρέμ προέρχεται από μια πολύ παράξενη χρονιά. Ο Σεμέντο ήταν υπερηχητικός στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όπου πέτυχε τα 6 από τα 7 φετινά γκολ ωστόσο από τον Γενάρη και έπειτα η απόδοση του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Αντιθέτως, το 2020 ήταν πολύ κακό για τον Λισάντρο Σεμέντο που βέβαια επηρεάστηκε και από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη ωστόσο ακόμα και όταν ανάρρωσε από το χτύπημα στον ώμο του δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που είδαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Σεμέντο δεν έδειξε διάρκεια στην απόδοση του και ενδεχομένως αυτός είναι και ο λόγος που πέρυσι δεν είχε την ανάλογη εικόνα στην Φορτούνα Σιτάρντ. Μέχρι στιγμής, όλα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα του 24χρονου εξτρέμ είναι καθαρά φιλολογικό που προέρχεται περισσότερο από διάφορα ρεπορτάζ παρά από την άμεση ενδιαφερόμενη, την Φορτούνα Σιτάρντ.

Ακόμα και όλα όσα έχουν γραφτεί για τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε περίτρανα πως ήταν δημιούργημα των δημοσιογράφων αφού ο παίκτης όχι μόνο δεν έφυγε για τον Πειραιά τον περασμένο Γενάρη αλλά συνεχίζει στον ΟΦΗ κανονικά. Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές του Ολλανδικού τύπου πριν από λίγες ημέρες ότι στην Φορτούνα δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Λισάντρο Σεμέντο.

Αυτή η αναφορά έχει την δική της σημασία αφού η (υπερχρεωμένη) Φορτούνα έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας να πουλήσει παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί ενώ στην ίδια κατηγορία είναι και ο Βιντιγκάλ που παίζει στο ΑΠΟΕΛ. Κατά συνέπεια, οι Ολλανδοί εάν είχαν στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό θα κοιτούσαν να το βγάλουν ακόμα πιο πολύ προς τα έξω καθώς καίγονται για ρευστό.

Είναι δεδομένο πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Ο ΟΦΗ παραμένει στο παιχνίδι, κάτι που είχε επισημάνει και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανώλης Βογιατζάκης σε δηλώσεις του στο novasports.gr πριν από λίγες εβδομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook