Παπαβραμίδης: “Θέλω να εμπλακώ στον Ηρακλή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο επιχειρηματίας Χρόνης Παπαβραμίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και από τον Δεκέμβριο κινεί τα νήματα του Αγροτικού Αστέρα, επιβεβαίωσε τη θέλησή του να εμπλακεί στον Ηρακλή.

Ο Παπαβραμίδης με δήλωσή του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον Γηραιό, λέγοντας τα εξής:

«Σχετικά με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο για την εμπλοκή μου στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ έχω να πω τα εξής: Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ξεκινήσει με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα επαφές με ανθρώπους από την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ,και οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την παθολογική τους αγάπη και ανιδιοτέλεια προς την ομάδα!

Είναι γεγονός πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι χιλιοταλαιπωρημένος και πολλαπλά ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ! Απόδειξη πως έχει υποβιβαστεί 3 φορές , καμία όμως βαθμολογικά. Μετά από αρκετές συζητήσεις την δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε φτάσει σε σημείο πάρα πολύ κρίσιμο για την επόμενη ημέρα. Το ενδιαφέρον μου είναι δεδομένο και ουσιαστικό! Όμως τόσο εγώ ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες μου δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο μετέωρο βήμα.

Η ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και ο κόσμος του δεν αντέχουν σε λόγια και υποσχέσεις! Απαιτούν και θέλουν ΜΟΝΟ πράξεις! Η προσπάθεια μου συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την αγορά του ΑΦΜ θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Με απέραντη εκτίμηση και σεβασμό προς τους φιλάθλους του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ».

Προ ημερών  διοικητικός σύμβουλος του Ηρακλής, Σάκης Χαντζόγλου, χωρίς, πάντως, να κάνει αναφορά στο όνομα, ανέφερε στο Metropolis: “Επειδή ξέρει ο άνθρωπος από κατασκευές μπορεί να χτίσει τον Ηρακλή από το μηδέν. Έχουν γίνει πολλές επαφές από το καλοκαίρι και έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Δεν είναι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον Ηρακλή”.