Τι είπε ο Τσάκας για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βλάσης Τσάκας βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας σχετικά με τον ΟΦΗ…

Στο γιατί σαν Κρητικός δεν έριξε στο τραπέζι το όνομα του ΟΦΗ…

Ακόμα και ΑΕΚ να του έλεγα δεν θα μπορούσε να έρθει. Δεν είναι τόσο εμπορικό το όνομα σαν του ΠΑΟ. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο γνωστή ομάδα στο εξωτερικό. Σε αυτή τη φάση δεν θα συγκινούσε ο ΟΦΗ. Ακόμα και  η ΑΕΚ δεν θα συγκινούσε.

Για το ματς ΟΦΗ-Αρης

Μιλάμε για σφάξιμο με χασαπομάχαιρο. Αυτοί οι άνθρωποι δημιουργούν την βία στα γήπεδα. Φοβερή ατμόσφαιρα και έρχεται ο χασάπης από τα Γιαννενα να δυναμιτήσει το κλίμα. Ήταν στα δύο μέτρα και δεν είδε το πέναλτι.

Για όσους είπαν πως οι Ταυλαρίδης και Μάντζιος ήταν στοχοποιημένοι επειδή ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟ…

Ο Παναθηναικός δεν μπορεί να κανονίσει για δική του διαιτησία θα κανονίσει των άλλων;

Πως θα κινηθούν οι σχέσεις του ΠΑΟ με τον ΟΦΗ…

Δεν σημαίνει πως ενισχύοντας κάποιον πρέπει να σου το ανταποδώσει. Μπορώ να πως πως έχουμε δύο νέα παιδιά στην ομάδα, είμαι από την Κρήτη και να δώσουμε προτεραιότητα στον ΟΦΗ. Μπορεί να γίνει και μια δουλειά, να δώσουμε μια χορηγία για τον ΟΦΗ να μας πάρουν με καλό μάτι.  Δεν σημαίνει πως είναι άρμα του ΠΑΟ ο ΟΦΗ. Εμείς δεν θέλουμε κανένα. Μπορεί να κάνουμε μια δουλειά στα Γιάννενα και να δοθεί χορηγία στον ΠΑΣ. Ο ΠΑΟ δεν έχει ανάγκη καμία ομάδα για να κερδίζει στην Ελλάδα.

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ…

Δεν ξέρω τα προβλήματα του ΟΦΗ, είναι όμως αρκετά από τα λίγα που γνωρίζω. Έχω φίλους Ομιλήτες. Δεν μπορώ να καταλάβω που πήγαν αυτοί οι επιχειρηματίες που τόσο έλεγαν πως θέλουν να μπουν στην ομάδα και να φύγει από τους Βαρδινογιάννηδες. Από  τζάμπα μάγκες έχουμε χορτάσει. Μπορεί να βρεθεί λύση. Δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό. Πρέπει να συσπειρωθούν οι Ηρακλειώτες και μπορεί να γίνει κάτι. Μπορεί να δοθεί ίσως και  μια χορηγία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook