Σόουζα: “Κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει για να είναι έτοιμος όταν του ζητηθεί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Ντένις Σόουζα μιλώντας στο Athletic Radio 104,2 εκθείασε τον κόσμο του ΟΦΗ ενώ παράλληλα δήλωσε έτοιμος να καλύψει το κενό του Ταυλαρίδη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εφόσον του ζητηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104,2

Για το αν είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αν του ζητηθεί…

Είμαι έτοιμος. Είχα ένα τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω όμως προπονούμε σε φουλ ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και είμαι απόλυτα έτοιμος καθώς δεν έχω καμία ενόχληση. Από τι στιγμή που δεν ήμουν έτοιμος δεν μπορούσα να προσφέρω όμως τώρα μπορώ να το κάνω. Πρέπει κάθε ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος εφόσον χρειαστεί και αυτό κάνω και εγώ όπως και όλη μας στην ομάδα ώστε ο ΟΦΗ να παρουσιάζεται έτοιμος σε κάθε παιχνίδι.

Για το αν θεωρεί πως είναι καλή η συγκομιδή των 12 βαθμών μέχρι στιγμής

Είμαι σε γενικές γραμμές  ευχαριστημένος. Στα πιο πολλά παιχνίδια έχουμε παίξει καλά και σίγουρα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε καλά.Είμαστε μια καινούργια ομάδα και μέχρι να δεθεί το σύνολο χρειάζεται και χρόνος. Η ομάδα έπαιζε πέρσι στην Β΄Εθνική και άλλαξε πολλούς παίκτες. Είναι ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Για το που πιστεύει ότι θα τερματίσει ο ΟΦΗ φέτος…

Δεν μπορώ να πω που. Ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και για αυτό  προσπαθούμε . Θα κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για το πώς είναι η ζωή του στην Κρήτη…

Μου αρέσει πολύ εδώ. Όλοι οι παίκτες που δεν είμαστε Έλληνες απολαμβάνουμε την παραμονή μας στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Είναι μια υπέροχη πόλη και ειδικά το καλοκαίρι. Όλοι αυτοί που έχουν έρθει στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι με την Κρήτη.

Για τους οπαδούς του ΟΦΗ…

Μου αρέσουν πολύ.  Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και σε βοηθάνε πολύ να φτάσεις στη νίκη σε ένα παιχνίδι.  Είναι πολύ οργανωμένοι, μας αγαπάμε και μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται σε ένα ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook