Αναστόπουλος: “O Μάντζιος σίγουρα δεν έπεσε μόνος του”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την πικρία του για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα παίξει με απουσίες απέναντι στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποφάσεις του κ. Μήτσιου στον αγώνα με τον Άρη, όμως άφησε αιχμές για την αποβολή του Βαγγέλη Μάντζιου.

«Ένα είναι σίγουρο, δεν έπεσε μόνος του…», τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Άρη: «Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω τη διαιτησία. Ούτε να κρίνω τις αποφάσεις των διαιτητών. Ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας για εμάς η διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος στη δουλειά του. Δεν πρόκειται να σχολιάσω το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία.

Ούτε ο κ. Μαχλάς είπε τίποτα μετά το ματς. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό το θέμα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης παρουσιάστηκε πολύ δυνατός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί εμείς.

Είχαμε τις φάσεις να βάλουμε γκολ, είχαμε και ένα πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής. Και εκεί μένουμε. Εκείνο που μας στεναχωρεί είναι ότι θα παίξουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι με απουσίες. Δεν θέλουμε να δούμε αν ήταν κόκκινη ή όχι του Μάντζιου. Ένα είναι σίγουρο ότι δεν έπεσε μόνος του».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό : «Έχουμε σημαντικές απουσίες για αυτό τον αγώνα. Δεν μπορούμε από τώρα να πούμε ποιους θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η πικρία μου είναι ότι πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν θα είμαστε πλήρεις. Και στις δηλώσεις μου δεν αναφέρθηκα στις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν είναι δουλειά μας αυτή».