Η Premier League σε… διχασμό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την άρνηση παικτών να μην επιστρέψουν στις προπονήσεις, η Λίγκα αναμένεται να σκληρύνει τη στάση της και να τους μεταφέρει πως μπαίνει σε κίνδυνο και η επόμενη σεζόν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League αρνούνται να επιστρέψουν στις προπονήσεις και ως εκ τούτου να επιστρέψουν και στους αγώνες, με την Premier League να σκοπεύει να σκληρύνει τη στάση της.

Σήμερα υπάρχει συνάντηση της Λίγκας με την Ένωση Παικτών και την Ένωση Προπονητών και η διοργανώτρια αναμένεται να τους φέρει μπροστά σε ένα δίλημμα. Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με την Telegraph θα τους μεταφέρουν πως αν δεν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, τότε υπάρχει κίνδυνος να μη γίνει ούτε η επόμενη.

Μετά την άρνηση των παικτών να επιστρέψουν στα γήπεδα από τη Δευτέρα 18 Μαΐου όπως αποφασίστηκε, όλα πλέον κρέμονται σε μία κλωστή γύρω από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» αρκετοί σταρ ομάδων της Premier League ενημέρωσαν ότι δεν θα κατέβουν στις προπονήσεις που ξεκινούν από την Δευτέρα, λόγω του κορωνοϊού, μιας και θεωρούν ότι είναι μεγάλο το ρίσκο.

Οι ποδοσφαιριστές αντιδρούν καθώς θεωρούν ότι εφόσον μολυνθούν δεν θα έχουν την απαραίτητη στήριξη της ομάδας.