Θα συντονιστούν πάνω από 1 δισεκ. ποδοσφαιρόφιλοι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

To ένα έβδομο του πλανήτη θα δει Bundesliga το Σαββατοκύριακο. Το Γερμανικό πρωτάθλημα είναι το πρώτο από τα κορυφαία που ξεκινά στη μετά-κορονοϊού εποχή.

Τα μάτια του αθλητικού κόσμου θα στραφούν στη γερμανική Bundesliga αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα γίνει το πρώτο από τα κορυφαία πρωταθλήματα που θα ξαναρχίσει, μετά την διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά λίγα θα έχουν αλλάξει στο γήπεδο, με την Μπάγερν να κυνηγά τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο της.

Το γερμανικό ποδόσφαιρο αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να ξαναρχίσει στις δύο πρώτες κατηγορίες, από τις 16 Μαΐου μετά από αναστολή δύο μηνών, με τις ομάδες να υποβάλλονται σε περίοδο καραντίνας επτά ημερών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Μπάγερν ξεκινά τους τελευταίους εννέα αγώνες με ένα ταξίδι στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Κυριακή την Ουνιόν, ενώ η Ντόρτμουντ, τέσσερις βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς, παίζει με την Σάλκε μια ημέρα νωρίτερα.

«Η Bundesliga καταφέρνει να γίνει το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα παγκοσμίως που θα ξαναρχίσει», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Καρλ-Χάινς Ρουμένιγκε.