Συνάντηση Τζιτζικώστα-Καρυπίδη για την υπόθεση του Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/5) όπου συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» μετά την τιμωρία από τη FIFA.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας… «Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τον περιφερειάρχη σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα που έχει προκύψει με την τιμωρία από τη FIFA και ζήτησε τη συνδρομή της ΠΚΜ για την επίλυσή του. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά ως περιφερειάρχης στεκόμαστε στο πλευρό του Άρη σε αυτό το δίκαιο αίτημά του να αποδεχθεί η FIFA την ελληνική εθνική νομοθεσία και να άρει τους περιορισμούς στις μεταγραφές».

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη διαχρονική στήριξή του στα θέματα του συλλόγου επισημαίνοντας: «Ο περιφερειάρχης είναι πάντα δίπλα μας και θα στηρίξει το αίτημά μας μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».