Νέα διορία στις Λίγκες, από τις 6 Αυγούστου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η UEFA είναι αποφασισμένη να δώσει σε μεμονωμένες Λίγκες και Ομοσπονδίες περισσότερο χρόνο, πέραν του «τελεσιγράφου» της 25ης Μαΐου, για να καθορίσουν το σχεδιασμό τους για την επανεκκίνηση ή οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Αυτό αναφέρει σήμερα σε ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, καταγράφοντας τις σκέψεις των κύκλων της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας σημειώνοντας πως στις προθέσεις της είναι η παράταση της προθεσμίας.

Τονίζεται, επίσης, πως η UEFA είναι αρνητική στις πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι, όπως θέλει να αλλάξει τον κανονισμό η FIFA λόγω των νέων συνθηκών, ενώ ο προσανατολισμός είναι οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις να συνεχιστούν από τις 6 Αυγουύστου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην UEFA είναι μάλλον προβληματισμένοι σχετικά με το ιταλικό ιατρικό πρωτόκολλο και υπογραμμίζεται ότι το πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας θα μοιάζει περισσότερο με το γερμανικό, το οποίο προβλέπει μεμονωμένες καραντίνες, σε αντίθεση με το ιταλικό, που κάνει λόγο για συνολική απομόνωση , μιας και ο στόχος είναι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.