Συγκλονίζει ο Μιλιάζες: “Θα είμαι ΟΦΗ μέχρι να πεθάνω”!!!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αγωνίστηκε μόλις 2,5 χρόνια όμως για τον Κάρλος Μιλιάζες ήταν αρκετά για να δείχνει την αγάπη του για τον ΟΦΗ και με νέα συνέντευξη του λέει λόγια που είναι συγκλονιστικά.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ που πλέον μένει μόνιμα στην Ελβετία μίλησε στην ιστοσελίδα “tvi24.iol.pt”, και τα λόγια αγάπης του για τον ΟΦΗ είναι πραγματικά μοναδικά: “Στον ΟΦΗ πέρασα χωρίς αμφιβολία τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος, θα είμαι ΟΦΗ μέχρι να πεθάνω. Ήταν τα καλύτερα χρόνια μου στο ποδόσφαιρο, τα πάντα, το club, ο κόσμος. Ήταν φανταστικοί, άνθρωποι που σέβονται την δουλειά τους, που σου δίνουν τα πάντα. Με τον Σα Πίντο είχαμε μια δύσκολη χρονιά όμως κατάφερε να πετύχει κάτι που φαινόταν εξωπραγματικό εκεί. Ο ΟΦΗ είναι το κεντρικό club στο νησί και υπάρχει ένα τρομερό περιβάλλον για τους αντιπάλους που παίζουν εκεί. Όμως όχι μόνο αυτό, μόλις έφτασε ο Σα Πίντο είχαμε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και στην επόμενη προπόνηση ήρθαν οι οπαδοί. Ενώ η προπόνηση ήταν σε εξέλιξη, ακούσαμε τις μηχανές και τα αυτοκίνητα που έρχονταν με τους οπαδούς να περικυκλώνουν τους παίκτες. Μόνο λίγους, ίσως εκείνους που δεν είχαν παίξει καλά. Ήταν σκληρό”.

Όσον αφορά την αποχώρηση του για τον Λεβαδειακό, τον Γενάρη του 2015 ο Κάρλος Μιλιάζες τόνισε: “Εάν ο ΟΦΗ δεν είχε τα οικονομικά προβλήματα ίσως να ήμουν εκεί μέχρι και σήμερα. Θα ζούσα στην Κρήτη μαζί με την γυναίκα και τον γιο μου. Μου ζήτησαν να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι πριν πάω στον Λεβαδειακό με τον κύριο Αναστόπουλο στον πάγκο και με πίεσαν αρκετά. Πέτυχα τρία γκολ και στο τέλος οι άνθρωποι μου ζητούσαν να μείνω, ήταν τρομερό. Αν αποφάσιζε μόνο η καρδιά, θα είχα μείνει εκεί”.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μίλησε για την συνεργασία του με τον Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ: “Ήταν πολύ επαγγελματίας όπως και ο Σα Πίντο. Τόσο πολύ που στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς με έστειλε για μπάνιο. Με έβαλε στην χειρότερη ομάδα, δεν μου αρέσει να χάνω και στο τέλος με ρώτησε γιατί δεν προσπάθησα και του είπα ότι δεν αξίζει γιατί η ομάδα μου θα έχανε την μπάλα επειδή δεν είχε ποιότητα. Το είπα δυνατά, μπροστά σε όλους και με έστειλε για μπάνιο. Κατά την διάρκεια του φαγητού, με φώναξε στο πλάι και μου είπε “έχεις μεγάλα @@”. Το παραδέχομαι ότι δεν έπρεπε να το πω αυτό μπροστά στους συμπαίκτες μου, το κατάλαβε και από εκεί και μετά γίναμε πολύ καλοί φίλοι, ακόμα έχουμε επαφές”.