“Όταν φάγαμε το γκολ από τον Πλατανιά κλαίγαμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στο novasports για την επανέναρξη των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης στους Αποστόλη Λάμπο και Μάκη Τογανίδη, στις πλατφόρμες του Novasports.gr.

Για το FIFA: «Δεν είμαι όσο καλός είμαι στην πραγματικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι. Παίζω πιο πολύ με τους Πέλκα και Λημνιό. Ο Πέλκας είναι καλός. Δεν έχω παίξει με τον Χαρίση. Αλλά έχω ακούσει πως είναι πολύ καλός και ίσως ο κορυφαίος».

Για το αν παίζει FIFA με συμπαίκτες του στον ΟΦΗ: «Δεν έχουμε τόσο παιδιά στην ηλικία μου, όσον αφορά τους Έλληνες. Έχουν οικογένειες, δεν θα παίξουν με εμένα. Οι ξένοι ασχολούνται περισσότερο».

Για το ότι… μπήκαν στις προπονήσεις: «Ξεκινήσαμε το Σάββατο. Σε γκρουπ των έξι ατόμων. Έχει πολύ ζέστη, αλλά ευτυχώς το δικό μας γκρουπ γυμνάζεται 08:30 το πρωί»

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν τηρηθούν όλα τα μέτρα, τότε ναι να αρχίσουμε. Έχουμε να παίξουμε δύο μήνες. Ακούγεται πως θα ξεκινήσουμε 13-15 Ιουνίου. Θα χρειαστούμε προσαρμογή, καθώς δεν έχουμε ρυθμό, ύστερα από τόσο μεγάλη αποχή».

Για το περσινό μπαράζ παραμονής και τη φετινή πορεία: «Την στιγμή που φάγαμε το γκολ κλαίγαμε, λέγαμε θα πέσουμε. Τελικά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και μείναμε στην κατηγορία. Φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα και έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία, με τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ».