Ο Μποροβήλος προκαλεί με αφορμή την πρόταση του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Κάθετα αντίθετος με την πρόταση του ΟΦΗ εμφανίζεται ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος

Μάλιστα ο Γιώργος Μποροβήλος έφτασε και στα όρια της προκλητικότητας, αφού μεταξύ άλλων ανέφερε πως “αν ήταν καλή η πρόταση θα την είχαν ανακαλύψει οι Γερμανοί”.

Αναλυτικά όσα είπε: 

– Την επανέναρξη της σεζόν: «Το αρχικό σχέδιο που είχαμε στο μυαλό μας φαίνεται να μπορεί να υλοποιηθεί, σιγά σιγά βλέπουμε το επόμενο βήμα που είναι οι ομαδικές προπονήσεις, μετά το επόμενο βήμα είναι να δοθεί πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πότε αλλά πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις. Τα τεστ κυμαίνονται στα 60-70 ευρώ, ένα τεστ πριν τις ομαδικές προπονήσεις και ένα πριν την έναρξη των αγώνων, τα υπόλοιπα είναι λίγο υπερβολικά.»

– Την πρόταση του ΟΦΗ για 20% του κόσμου στα γήπεδα: «Αν ήταν καλή η πρόταση θα την έχουν ανακαλύψει οι Γερμανοί ή κάποιοι άλλοι. Είναι δύσκολο να υπάρχει πειθαρχία μεταξύ του κόσμου, γιατί αρκεί ένας για να μεταδώσει σε πολλούς.»

– Το ποσοστό από το στοίχημα και τα τηλεοπτικά: «Υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις στο τηλεοπτικό γιατί ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Αν δεν έχουμε μια κεντρική διαχείριση, το προϊόν δεν θα έχει καλύτερες μέρες. Ένα καλύτερο πρωτάθλημα απαιτεί κεντρική διαχείριση. Μια ομάδα μπορεί να πάρει περισσότερα από την εμπορική της αξία γιατί πρέπει να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.»