Ιγκλέσιας: «Τυχεροί που είμαστε στην Ελλάδα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ματίας Ιγκλέσιας μίλησε για την ασφάλεια που αισθάνεται στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μίλησε και για τον βαθμό ετοιμότητας του ίδιου αλλά και της ομάδας λόγω της πολύ καλής δουλειάς που έγινε εν μέσω καραντίνας.

Οι δηλώσεις του στο arcadiasports.gr:

Σας βοήθησε το πρόγραμμα ομαδικών προπονήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης;

Ναι, βοηθήθηκα αρκετά με τα προγράμματα στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι και το σταφ κι όλοι παίκτες δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μας ώστε να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση σε υψηλό επίπεδο. Ξέρετε δεν είναι εύκολο αυτό όταν δεν παίζεις αγώνες δεν προπονείσαι στο γήπεδο.

Ειδικά όταν πρέπει να κάτσεις σπίτι 1,5 μήνα. Είμαστε τυχεροί γιατί βρισκόμαστε στην Τρίπολη και είχαμε ήσυχα μέρη να πηγαίνουμε για τρέξιμο.

Πως ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις;

Όταν γυρίσαμε στις προπονήσεις ήταν περίεργα. Ξαφνικά σταματήσαμε, ήταν πολύ περίεργο. Τώρα κάνουμε προπονήσεις σε γκρουπ, είμαστε σε μια οργανωμένη ομάδα, παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Θα δούμε τι θα συμβεί, κανείς δεν ξέρει με απόλυτη βεβαιότητα.

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Είμαστε δεμένοι, είμαστε καλά και έτοιμοι για τη συνέχεια. Μακάρι να τελειώσει το κακό όνειρο που ζούμε, να γυρίσουμε σύντομα στην κανονική ζωή μας.