Βαγιέμπαχ Σακόρ: Μια “μεταγραφή” εν μέσω πανδημίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η δίμηνη αποχή και η επιστροφή στην δράση δίνουν μια επιπλέον επιλογή στον Γιώργο Σίμο εν όψει των απαιτητικών πλέι οφ.

Ο Νορβηγός μέσος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα του ΟΦΗ με τον Βόλο στις 28 Ιανουαρίου όταν συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κοροβέση. Δύο εβδομάδες μετά χειρουργήθηκε και όλα έδειχναν πως ο Σακόρ θα προλάβαινε οριακά τα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ. Πλέον, από την στιγμή που η έναρξη των παιχνιδιών μετατέθηκε τρεις μήνες μετά την, αρχικά προγραμματισμένη, εκκίνηση τους ο Νορβηγός μέσος έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα είναι πανέτοιμος (από ιατρικής άποψης) για να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ.

Η επιλογή του Σακόρ δίνει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και μια έξτρα επιλογή, πρώτης γραμμής, καθώς δημιουργικά είναι ανώτερος του Μεγιάδο και ανασταλτικά συμπληρώνει τον Αργεντινό ενώ παράλληλα μπορεί να αγωνιστεί στο πλάι τόσο του Χουάν Νέιρα, όσο και πίσω από τον Αντίλ Ναμπί.

Ο 24χρονος μέσος νιώθει σαν το θηρίο στο κλουβί καθώς συμπληρώνει ήδη τέσσερις μήνες. Η διακοπή βοήθησε τον Σακόρ να αποθεραπευτεί και ο Γιώργος Σίμος μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.