Πόσο θα επηρεαστεί από την αποχή;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ στα πλέι οφ θα παίξει δίχως άγχος και είχε μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι είδαμε στην κανονική διάρκεια, όμως ο κορωνοϊός ήρθε να τα… κάψει όλα!

Οι ομάδες προσπαθούν σιγά σιγά να επιστρέψουν στην “κανονικότητα” που μας έφερε ο κορωνοϊός έχοντας ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας τις ομαδικές προπονήσεις ψάχνοντας παράλληλα ρυθμό για την επιστροφή στην δράση.

Ο ΟΦΗ που φέτος πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή χρονιά καταφέρνοντας να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ και την Ευρώπη αναμενόταν να παίξει χωρίς άγχος και σκοπιμότητες στο μίνι πρωτάθλημα, κάτι που θα τον έκανε αυτόματα καλύτερο και αποτελεσματικότερο. Σίγουρα ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του δεν ήθελαν αυτή την πανδημία και το μεγάλο διάστημα αποχής, ωστόσο αφού δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν καλούνται τώρα να ξεπεράσουν άμεσα την αποχή.

Μετά από δύο μήνες σχεδόν ο ΟΦΗ πραγματοποιεί ομαδικές προπονήσεις και άπαντες θέλουν να επανέλθουν στα φυσικά τους επίπεδα όπως και μέσα στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι θα τα καταφέρουν; Η θέληση και το πλάνο υπάρχει ωστόσο θα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αν μπορούν όλοι οι παίκτες (όχι μόνο του ΟΦΗ) να δείξουν μια εικόνα όπως αυτή στο πρωτάθλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook