Υπόθεση Σεμέντο: Η Φορτούνα “καίγεται”, ο Σεμέντο και ο ΟΦΗ όχι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ανοίγει τον φάκελο του Σεμέντο και παρουσιάζει τα δεδομένα που είναι υπέρ του παίκτη και του ΟΦΗ και κατά των Ολλανδών.

Όσο περνούν οι μέρες επιβεβαιώνεται και το ρεπορτάζ του Gentikoule, μέσω όσων προκύπτουν από το περιβάλλον του Ολυμπιακού. Όπως είχε γράψει το Gentikoule, ο Ολυμπιακός δεν “καίγεται” για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ και πράγματι τις τελευταίες ημέρες, όπως βγαίνει προς τα έξω από το ρεπορτάζ του ΟΣΦΠ, οι Πειραιώτες δεν ενδιαφέρονται τόσο ζεστά για τον Σεμέντο ενώ ακόμα και αν ενδιαφερθούν, σκοπός είναι να μπει στο ροτέισον ως μια εναλλακτική επιλογή και όχι ως βασική.

Την ίδια ώρα η Φορτούνα δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ ενώ πριν από τρεις εβδομάδες είχαμε επισημάνει ότι οι Τούρκοι γνωρίζουν τον Σεμέντο αλλά δεν αποτελεί (επίσης) βασική επιλογή για εκείνους και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν κάνει καμία απολύτως κίνηση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα από τον πρόεδρο των Ολλανδών.

Τα δεδομένα αυτήν την στιγμή είναι υπέρ του ποδοσφαιριστή, όπως βέβαια και του ΟΦΗ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Κρήτη και τον σύλλογο και δεν καίγεται να αποχωρήσει. Σαφώς και έχει στόχους για να αγωνιστεί σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα όμως οι φετινοί του αριθμοί δεν είναι ικανοί να προσελκύσουν προτάσεις από την Ευρώπη. Οι Ολλανδοί “καίγονται” για τον Σεμέντο καθώς τα ταμεία τους είναι άδεια και πιέζουν μέσω δηλώσεων ότι ο παίκτης θα πουληθεί όμως η πραγματικότητα είναι πως, μέχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιαστεί κανένας ενδιαφερόμενος. Ο εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε με δηλώσεις του στην Πορτογαλία είχε κάνει σαφές ότι δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Φορτούνα Σιτάρντ και το είχε δηλώσει ξεκάθαρα. Άλλωστε για τον ίδιο η πραγματικότητα είναι πως θα αποτελέσει πισωγύρισμα η επιστροφή του σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Ουσιαστικά ο Σεμέντο βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς μετά από μια χρονιά που ήταν βασικός με τον ΟΦΗ και το όνομα του ακούστηκε μπήκε ξανά στην transfer list να αποχωρήσει και να κινδυνεύσει, όντας σε πολύ καλή ηλικία, να αποτελέσει έναν παίκτη που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο και δίχως μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook