Μένει ως έχει η πρεμιέρα – ερωτηματικό για το υπόλοιπο πρόγραμμα των πλέι οφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ποια είναι τα τωρινά δεδομένα για το πρόγραμμα των πλέι οφ που προς το παρόν αποτελεί ερωτηματικό.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες, από την στιγμή που αποφασίστηκε η διεξαγωγή των πλέι οφ, για το πρόγραμμα των ομάδων. Αυτήν την στιγμή, ακούγονται πολλά δεξιά και αριστερά ωστόσο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεδομένο είναι μόνο το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Ο ΟΦΗ θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, όπως ακριβώς συνέβη τον περασμένο Αύγουστο στην έναρξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ωστόσο από εκεί και πέρα το υπόλοιπο πρόγραμμα αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει ως έχει. Ο λόγος είναι ότι προκειμένου να αποφευχθούν τα ταξίδια των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, στην Λίγκα σκέφτονται να μπουν κλειδάριθμοι και να προχωρήσουν σε ορισμούς. Για παράδειγμα, αντί ο ΟΦΗ να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη δύο φορές για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, να γίνει ένα ταξίδι και να παίξει μαζί τους δύο συνεχόμενες φορές.

Η τελική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ όπου θα τεθούν επί τάπητος τα διάφορα σενάρια. Αυτήν την στιγμή, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούνη, ο ΟΦΗ θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook