“Αφού ο Ναμπί δεν το ήξερε, δεν είχε άγχος άλλα άγνοια – “παίκτης με φανταστικές φυσικές ικανότητες ο Ουές”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και το γκολ του Ναμπί πλέκοντας το εγκώμιο του 22χρονου Ράχιμ Ουές.

Έναν χρόνο μετά το μπαράζ – θρίλερ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά, ο Γιάννης Τάτσης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την περίφημη – πλέον – εκτέλεση φάουλ του Αντίλ Ναμπί λέγοντας πως: ”
Ο Ναμπί δεν είχε το άγχος, αφού είχε άγνοια, νομίζω ότι επειδή τον έχω παρακολουθήσει το συνηθίζει να χτυπάει την μπάλα στο τείχος και ήταν μια από τις συγκυρίες όπως η προώθηση του Σωτηρίου εμείς δεν είχαμε παίκτη στο πρώτο δοκάρι, άνοιξε το τείχος και πήγε μέσα η μπάλα”.

Όσο για τις αναμνήσεις που έχει ο ίδιος από εκείνο το παιχνίδι, υπογράμμισε ότι: “Αυτή η μέρα δεν ξεχνιέται, τόσο στο Ηράκλειο όσο και για εμένα. Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχουν γίνει τον παλμό, τον κόσμο είχε τα πάντα. Ε, στο τέλος κάποιος πρέπει να κερδίζει, εμάς μας έμεινε μια περηφάνια και μια πίκρα. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ αυτό το παιχνίδι, ήταν συναρπαστικός, είχε ρυθμό και ένταση. Σασπένς στο τέλος”.

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Ραχμάν Ουές που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό δεξιό μπακ: “Ο Ουές είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και θα είναι μια καλή μονάδα μέσα στα αποδυτήρια. Έχει φανταστικές φυσικές ικανότητες, αερόβια ικανότητα και ταχύτητα. Επιθετικά δημιουργεί πολλές καταστάσεις σε θέση δεξιού μπακ – χαφ που τον χρησιμοποιούσα στον Πλατανιά. Είναι κοντός αλλά έχει μεγάλη αλτική ικανότητα και εγώ του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στο μαρκάρισμα υψηλότερων αντιπάλων. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που βαδίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα πάρει ευκαιρίες όταν κρίνουν οι άνθρωποι της ομάδας και θα είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον σύλλογο. Το μέλλον του αξίζει”.