Καμία κίνηση για τις ανανεώσεις πριν το τέλος των πλέι οφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εν αντιθέσει με άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, τα συμβόλαια που λήγουν δεν αποτελούν πλειοψηφία ωστόσο στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε καμία κίνηση πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Πριν από έναν μήνα είχαμε αναλύσει την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ με τις κατηγορίες να είναι δύο: Η μια αφορά τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται φέτος και η άλλη εκείνους που αγωνίζονται ως δανεικοί στον ΟΦΗ. Το ευτυχές γεγονός για τον ΟΦΗ είναι ότι το φετινό καλοκαίρι ο βασικός κορμός του δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν ενώ εκείνοι των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο είναι λίγοι και που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν θέση βασικού.

Γιάννης Δερμιτζάκης, Κρίστοφερ Μπράουν, Μανώλης Μπολάκης, Ανέστης Νάστος, Θανάσης Ντίνας και Ζοάο Βίκτορ είναι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι και καθώς έρχονται τα πλέι οφ στον ΟΦΗ δεν θέλουν να διαταράξουν την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Άλλωστε ακολουθούν 10 παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων όπου θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και στην ομάδα προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση του καλού κλίματος και των ισορροπιών ανάμεσα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από εκεί και πέρα, οι τρεις δανεικοί που αγωνίζονται στον ΟΦΗ (Μεγιάδο, Σεμέντο, Μάνος) είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία και καθώς απαιτούνται άλλες ενέργειες, είναι σε ανοικτή γραμμή με τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν. Θεωρείται δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα ήθελε να τους κρατήσει όλους με κάθε περίπτωση να έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook