Πιφέας (μάνατζερ Βούρου): “Ο Πραξιτέλης είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Κύπρο γράφουν από το πρωί ότι ο Πραξιτέλης Βούρος έρχεται στον ΟΦΗ ωστόσο ο εκπρόσωπος του με δηλώσεις του στο Gentikoule διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση περί έλευσης του στο Ηράκλειο.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ) και από το πρωί γράφουν στην Κύπρο ότι ο Βούρος συμφώνησε με τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του 25χρονου στόπερ Αναστάση Πιφέα που με δηλώσεις του διέψευσε τα δημοσιεύματα από την Κύπρο δηλώνοντας παράλληλα ότι αποτελεί τιμή ένα πιθανό ενδιαφέρον του ΟΦΗ: “Είναι τιμή να ενδιαφέρεται μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΟΦΗ όμως αυτήν την στιγμή ο Πραξιτέλης είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Ο Βούρος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία άλλη ομάδα”.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βούρος αποτελεί βασικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και η περίπτωση του είναι άξια αναφοράς καθώς πρόκειται για έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία που δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον ΟΦΗ.