Θέμα: Όλα τα δεδομένα γύρω από τον ΟΦΗ και τον Φώτη Παπουλή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Παπουλής αποχωρεί από τον Απόλλωνα μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Το Gentikoule γράφει και αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα γύρω από τον αγαπημένο της εξέδρας του ΟΦΗ.

Μπορεί να αγωνίστηκε στον ΟΦΗ μόλις για 1,5 χρόνο ωστόσο αυτοί οι 18 μήνες σημάδεψαν την καριέρα του. Από το καλοκαίρι του 2012 όταν και αποχώρησε από τον ΟΦΗ για την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Παπουλής δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον σύλλογο και τον κόσμο του. Άλλωστε, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που τον έβγαλε στον “αφρό” με τον ίδιο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις που αποτέλεσαν και το εφαλτήριο για την μεταγραφή του στην Κύπρο που τον καθιέρωσε στις καρδιές των οπαδών του Απόλλωνα.

Από το πρωί στην Κύπρο υπάρχει σωρεία δημοσιευμάτων που γράφουν για επιστροφή του στον ΟΦΗ κάτι που δεν είναι απίθανο όμως η αλήθεια είναι πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Ο ίδιος το έχει επαναλάβει πως αν επέστρεφε στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για τον ΟΦΗ και μπορεί να βρίσκεται στα 35 όμως παραμένει ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που μπορεί να βοηθήσει με την προσωπικότητα του και την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει από τα παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την φανέλα του Απόλλωνα.

Ο ίδιος συνεργάστηκε στον Απόλλωνα με τον Περικλή Παπαπαναγή και δεν είναι κρυφό ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις καθώς είχαν άψογη συνεργασία στην ομάδα της Λεμεσού. Αυτό είναι αρκετό για να επιστρέψει στον ΟΦΗ; Σαφώς και όχι όμως κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον καθώς η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη και δεν περνάει απαρατήρητη.