Αποθέωση ΟΦΗ από Ναμπί στο Skysports

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντίλ Ναμπί μίλησε στο Skysports και αποθέωσε τον τρόπο λειτουργίας του club.

Ο Άγγλος μέσος του ΟΦΗ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πλέκοντας το εγκώμιο του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα: «Στην αρχή αισθανόμουν άβολα να επιστρέψω στις προπονήσεις. Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος στο να επιστρέψω στα παιχνίδια, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κάνουν τα πράγματα στον ΟΦΗ δεν υστερεί από οπουδήποτε».

Σχετικά με την επιστροφή του ΟΦΗ στις προπονήσεις, ο Ναμπί υπογράμμισε ότι «προπονούμαστε εδώ και δύο εβδομάδες. Στην αρχή ήμασταν με γκρουπ, ενώ την περασμένη εβδομάδα επιστρέψαμε στις ομαδικές προπονήσεις. Έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποδυτήρια ή ολόκληρο τον προπονητικό υλικό. Κάνουμε τεστ δύο φορές την εβδομάδα και επίσης κάνουμε τεστ θερμοκρασίας πριν και μετά από κάθε προπόνηση. Δεν έχουμε επιστρέψει ακριβώς στις κανονικές προπονήσεις, αλλά κάνουμε ασκήσεις, δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και, βασικά, κάνουμε αρκετά πράγματα αυτή την περίοδο. Θεωρείς το ποδόσφαιρο δεδομένο, είναι κάτι που κάνεις καιρό, αλλά όταν σου το παίρνουν μακρυά τότε δεν μπορείς να περιμένεις, ανυπομονείς να επιστρέψεις. Εκτιμάς πολλά όταν γυρίζεις στο χορτάρι».

Όσον αφορά για το Ραμαζάνι, μιας και ο ίδιος είναι μουσουλμάνος στάθηκε στην βοήθεια που έλαβε από τον ΟΦΗ: «Τις τελευταίες 30 μέρες περνούσα το Ραμαζάνι και σήμερα, Κυριακή, ήταν ο εορτασμός του Εΐντ που σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας και ήταν μία γιορτή. Προφανώς ήταν λίγο δύσκολα με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήταν φανταστικοί. Με βοήθησαν, κάποιες φορές να πηγαίνω λίγο πιο αργά στις προπονήσεις, όταν είχε λίγη δροσιά. Ήταν μία ωραία πρόκληση».