Δεμένα τα χέρια για τα εισιτήρια της επόμενης περιόδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που δεν έχει παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως στον ΟΦΗ.

Κανονικά και υπό άλλες συνθήκες, στον ΟΦΗ θα ήταν έτοιμοι για όλα τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο με βασικό θέμα την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας. Άλλωστε, στον ΟΦΗ και το καλοκαίρι του 2019 είχαν ξεκινήσει νωρίς οι διαδικασίες για την έκδοση των εισιτηρίων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και κάτι ανάλογο θα γινόταν και φέτος. Τώρα, όμως κανένας στον ΟΦΗ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Από την στιγμή που είναι σε εκκρεμότητα το θέμα της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα, στον ΟΦΗ πρέπει να περιμένουν. Και δεν αφορά μόνο την διεξαγωγή των πλέι οφ αλλά τη νέα χρονιά. Γιατί, εάν είχε γίνει δεκτή η πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη τότε θα μιλούσαμε σε διαφορετική βάση. Θα μπορούσε να λειτουργήσει πιλοτικά και να δημιουργηθεί ένας μπούσουλας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη νέα χρονιά και αν η Σούπερ Λιγκ 1 θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου, οπότε και στον ΟΦΗ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook