Τετ-α-τετ του Μαχλά με τους “παλιούς”-Προπονήθηκε και παίζει με ΠΑΟ ο Μπουλούτ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συζήτηση με παίκτες του ΟΦΗ που αγωνίζονται από την περισινή  χρονιά στην ομάδα είχε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Νίκος Μαχλάς. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ φαίνεται να μίλησε με κάποιους παίκτες που αγωνίζονται από την περσινή χρονιά στον ΟΦΗ(πληροφορίες αναφέρουν για τους Γεωργίου, Καμπάνταη, Πίτσο, Βεζυρίδη και Γανανόπουλο) με την συζήτηση να στρέφεται κυρίως στο θέμα Ρόβα και την αναταραχή που έφερε η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε στους αρχηγούς ότι αν κάποιος παίκτης θεωρεί ότι αδικείται ή δεν αντέχει το πρόβλημα με τις οικονομικές καθυστερήσεις που υπάρχουν οφείλει να μιλάει πρώτα μαζί του  για να βρουν μια λύση και αν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και ζήτησε υπομονή στο οικονομικό κομμάτι και τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν  χρήματα και να καλυφθούν οι ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα τόνισε την σημασία να συνεχιστεί η συνοχή που έχει δείξει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ και μαζί με την διοίκηση να παλέψουν τα όποια προβλήματα.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας ο  Ερόλ Μπουλούτ γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook