Γρηγορίου: «Στόχος μας η 7η θέση»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της 7ης θέσης στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Ελευθερία»

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας: «Θέλουμε να τερματίσουμε στην 7η θέση και το είπα μόλις τελείωσε η κανονική περίοδος. Δεν έχουμε άγχος και πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητα να τα καταφέρουμε».

Θα υπάρχει ενδιαφέρον στα πλέι άουτ: «Ναι σημαντικό για την 7η θέση, αλλά και την ομάδα που θα υποβιβαστεί ή την άλλη που θα δώσει μπαράζ παραμονής».

Πόσο έτοιμες είναι οι ομάδες: «Αυτό θα φανεί μόλις ξεκινήσουν τα πλέι άουτ. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι παίκτες των ομάδων. Είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα επτά αγώνων που θα δούμε τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι ομάδες την καραντίνα των ποδοσφαιριστών».

Για τους φιλάθλους: «Το ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, λόγω της πανδημίας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Θέλουμε τους φιλάθλους, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς αυτούς. Θα δούμε τη νέα κατάσταση και το βασικό για πόσο διάστημα θα συνεχιστεί αυτό».