Ο Βούρος έχει όλο το “πακέτο” που θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του 25χρονου κεντρικού αμυντικού μπήκε στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ και το Gentikoule αναλύει τα πεπραγμένα του Πραξιτέλη Βούρου.

Όπως όλα δείχνουν ο Μυτηλινιός στόπερ αποχωρεί από την Κύπρο μετά από τρία χρόνια και ετοιμάζεται να επαναπατριστεί. Το αν θα το κάνει για λογαριασμό του ΟΦΗ, δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα όμως είναι γεγονός πως καμία φορά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ο Πραξιτέλης Βούρος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ καθώς αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, πέντε από αυτά στο Γιουρόπα Λιγκ και τρία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά τα τρία χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο, ο Πραξιτέλης Βούρος έχει γεμάτες χρονιές καθώς μετράει 92 συμμετοχές από το 2017 όταν και άφησε πίσω του την Ελλάδα.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει όλο το “πακέτο” που θέλει ο ΟΦΗ: Σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, βασικός από τα 22 του σε μια ομάδα με πίεση που έχει υψηλούς στόχους και κυρίως ποδοσφαιρικά στοιχεία τα οποία ψάχνει η ομάδα.

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, ο Βούρος, ένας δεξιοπόδαρος στόπερ, είναι σε μια ηλικία που μετά την θητεία του στο ΑΠΟΕΛ ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βάλει και προ των πυλών της Εθνικής ομάδας. Ο ΟΦΗ, ένα club που στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο θα είναι για τον Βούρο ο ιδανικός ποδοσφαιρικός σταθμός. Άλλωστε, ποδοσφαιρικά έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο Γιάννης Σαμαράς καθώς είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να βοηθήσει στο build up με την καλή τεχνική κατάρτιση που τον χαρακτηρίζει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook