Ο Νίλι και το κάτι καλύτερο για την επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρισκόταν στην λίστα του ΟΦΗ που ωστόσο τον αφήνει στην άκρη ψάχνοντας για παίκτη πρώτης γραμμής για τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Νίλι, όπως είχαμε γράψει, απασχόλησε τον ΟΦΗ που είχε επαφές με την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά όταν τον περασμένο Γενάρη, ο Ισπανός απασχόλησε σοβαρά τον ΟΦΗ με την υπόθεση του να κολλάει στους όρους αποδέσμευσης του από τον Πλατανιά. Τελικώς ο Νίλι πήγε στην Ινδία από όπου μένει ελεύθερος και σκοπός είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, Νίλι και ΟΦΗ είχαν κάποιες πρώτες επαφές ωστόσο φαίνεται πως η ομάδα αναζητάει κάτι καλύτερο μεσοεπιθετικά και κρατάει στον “πάγο” την δική του περίπτωση. Ο ΟΦΗ φαίνεται πως έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από τον Ισπανό και αυτός είναι ο λόγος που στην ομάδα αφήνουν την υπόθεση του στην άκρη προκειμένου να τελεσφορήσουν εκείνες που έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ.